Financiële vrijheid: Het proces uitgelegd in heldere stappen

Wil je heel graag je financiële toekomst verbeteren maar je weet niet precies hoe?

Is het financiële proces voor je onduidelijk en weet je niet precies WAT je moet doen, of ben je onzeker over HOE je de verschillende stappen moet uitvoeren?

Je wilt veel meer doen met je geld dan op een spaarrekening laten staan en je zoekt een strategie met een ingebouwde zekerheid voor geldvermeerdering. Je hebt in boeken of op het internet veel strategieën gezien, maar je weet niet welke je moet kiezen. Je bent bang dat als je een verkeerde strategie kiest je weer opnieuw kan beginnen en jaren hebt verloren.

Er bestaan goede en bewezen manieren om op een betrouwbare wijze je financiën te verbeteren. Manieren die geen belachelijk grote risico’s in zich hebben of je onrealistische rendementen in het vooruitzicht stellen.

Er bestaat een route en een formule naar financiële verbetering die helder en duidelijk genoeg is voor een ieder om te volgen.


Hier is de formule om jouw financiële toekomst te verbeteren!

Wij gebruiken een systeem dat vele succesvolle personen hebben gebruikt om hun financiële situatie sterk te verbeteren. Velen hebben er financiële vrijheid mee weten te bereiken. Het systeem maakt gebruik van technieken die ook gebruikt worden door grote instellingen, zoals universiteiten en pensioenfondsen, om hun geld te beheren.

Je leert een systeem waarbij we elke stap helder hebben beschreven. Binnen korte tijd is het hele financiële proces voor je duidelijk en voer je de formule vol vertrouwen stap voor stap uit.

Je leert in dit systeem hoe je op een veilige en begrijpbare manier een kapitaal kunt opbouwen. Je hoeft je niet bezig te houden met het uitzoeken wanneer de effectenmarkt gunstig is of welk aandeel je moet hebben. Je leert hoe je moet reageren in financieel onrustige tijden. Je leert wat moet je doen om regelmatig inkomen te genereren. Kortom, je leert een systeem voor het leven!

Eén van de tactieken in dit systeem is gebruik te maken van hoogdividend aandelen, die 8 tot 12% dividend op jaarbasis uitkeren. Dat betekent dat als je met een dividendrendement van 10% start en het dividend elke keer herbelegd je na 5 jaar een rendement van 15% maakt op je portefeuille. Er zijn maar weinig mensen die een dergelijk rendement jaar op jaar behalen!


Waar zitten de valkuilen?

Personen vragen zich af waarom ik zoveel waardevolle informatie gratis weggeef op deze website. Het antwoord is heel eenvoudig. Ik heb zoveel geleerd van andere succesvolle personen aan wie ik niets meer terug kán geven. Daarom geef ik dat wat ik geleerd heb door!

Daarom zijn de schema’s, artikelen en voorbeelden op het openbare Demeto gedeelte zo uitgebreid en helder en altijd gratis. Ik heb andere producten en cursussen die je misschien wilt aanschaffen om je kennis te vergroten, maar het gratis Demeto gedeelte zal altijd GRATIS blijven.

Zit er nog ergens een addertje onder het gras?

Lees onderstaande opmerkingen en oordeel zelf …

Is het lidmaatschap prijzig?

Het lidmaatschap is voor de prijs van 2 á 3 boeken. Je krijgt op deze site kennis uit zeer veel boeken, dus als je die allemaal had moeten kopen was je véél meer geld kwijt geweest. Je krijgt er niet alleen kennis voor terug, maar ook een werkende methode waar je anders tijd in had moeten steken om die zelf samen te stellen. Wat als ik je een methode laat zien die jouw problemen van kennisgebrek en onzekerheid oplost? Stel je voor dat ik je leer hoe je op een eenvoudige manier je geld kunt vermeerderen zonder het risico om al je geld te verliezen. Wat zou je dan doen? Ik kan je verzekeren dat je het geld voor het lidmaatschap in korte tijd zult terugverdienen door deze methode toe te passen. Als resultaat heb je een financiële formule geleerd die je je hele leven kunt toepassen! Vind jij dat het geld voor het lidmaatschap niet waard?

Er zitten zeker meer kosten aan dan ik nu zie?

Het lidmaatschap is weliswaar een jaarlijkse bijdrage maar daarvoor krijg je ook toegang tot het Demeto ledendeel. Het ledendeel heeft pagina’s met verdiepende informatie en het ledenforum waar ik al je vragen zal proberen te beantwoorden. Er zijn daarnaast nog wat gereedschappen die je kunnen helpen bij het financiële proces. Deze gereedschappen KUN je aanschaffen maar het HOEFT niet. De prijzen voor deze gereedschappen heb ik zeer laag gehouden (vaak maar een paar euro). Voor die prijs kun je deze gereedschappen meestal niet zelf maken (je bent veel tijd kwijt).

Ik heb geen financiële of economische achtergrond dus hoe moet ik alles kunnen begrijpen?

Wees gerust, de meeste personen die financiële vrijheid hebben bereikt hadden ook geen financiële of economische achtergrond. Wat je wel moet hebben is de interesse om je financiële situatie serieus aan te pakken. Je moet de bereidheid hebben om nieuwe dingen te leren en deze toe te passen. En je moet de tijd nemen om alles hier goed door te nemen. Als je daarnaast ook nog iets goed kunt volhouden zie ik geen enkele barrière die je tegenhoud om dit proces met succes uit te voeren.

Ik moet zeker heel goed worden in dit systeem voordat het iets oplevert?

Vergelijk het met leren fietsen. Weet je nog hoe je dit hebt geleerd? In het begin is het lastig om je evenwicht te houden en te sturen en trappen tegelijk. Naarmate je vaker fietst krijg je steeds meer controle over alle dingen die je moet doen om goed te kunnen fietsen. Ik durf te wedden dat je inmiddels zelfs geblinddoekt zou kunnen fietsen … (om niet nader te noemen redenen raad ik je dát niet aan).
Je komt in dit financiële proces in een vergelijkbare situatie als bij het fietsen. In het begin let je op alle onderdelen die je nog niet beheerst. Naarmate je meer ervaring krijgt gaat het hele proces steeds soepeler. Zodra je het proces aan de gang hebt gaat het je wat opleveren, jij hoeft het niet GOED te doen. Het proces zelf is al GOED. Je moet het proces gewoon volgens de regels uitvoeren, meer niet.

Maar ik heb nog vrijwel geen kapitaal tot mijn beschikking?

Dat is geen probleem, je moet toch ergens beginnen? Toen ik begon met me te verdiepen in financiële zaken had ik ook nog geen kapitaal. Je leert de waarde van sparen in het proces zelf kennen. Door de aanwijzingen leer je om te gaan met je geld en leer je om te sparen voor een doel. In relatief korte tijd zul je een klein kapitaal hebben opgebouwd dat je steeds verder kunt vergroten en waarvan je je hele verdere leven kunt genieten.


Net als in elke succesvolle onderneming verkopen we producten en cursussen. Je zit echter niet gevangen als je je inschrijft op het gratis openbare Demeto gedeelte of op de Nieuwsbrief. Je hoeft nooit iets te kopen en je kunt blijven genieten van de gratis inhoud zolang je ingeschreven blijft.

Wat maakt Demeto zo anders?

Dat wat Demeto zo anders maakt als elke andere financiële coaching site is de heldere procesaanpak. Je vind in alle onderdelen een serie heldere stappen terug die je één voor één moet uitvoeren om het proces met succes uit te voeren. Elke proces bestaat weer uit subprocessen, een serie kleine stappen die je makkelijk kunt leren en uitvoeren.

We geven je GEEN berg aan informatie waarbij je niet weet WAT je moet doen, HOE je het moet doen en WANNEER je het moet doen. Demeto geeft je een systeem dat bestaat uit kleine heldere stappen die makkelijk aan te leren zijn en ook goed zijn te onthouden. Het “wat, hoe en wanneer” wordt je bij elke stap duidelijk gemaakt, waardoor je het proces vol vertrouwen kan uitvoeren.

Ik heb teveel informatie gelezen over financiën en beleggen waarbij ik niet begreep hoe en wanneer ik dit ooit moest uitvoeren. En ik werd ook niet goed van alle snel-rijk methodes en nietszeggende aanbevelingen die ik ben tegengekomen. Bij heel veel boeken en websites had ik altijd de vraag; HOE dan (met geld omgaan)?
Bij de meeste boeken en methoden werden alleen de gereedschappen vermeld maar nooit HOE je ze moest gebruiken. Het was altijd onduidelijk wanneer je WAT moest doen. De meeste schrijvers achter deze “methoden” waren volgens mij hele slechte proces beschrijvers.

De reden dat ik deze website heb opgezet is om meer helderheid te brengen in onderwerpen zoals financiële doelen stellen, financiële risico beheersing, beleggen en het proces naar financiële vrijheid.

Ik wil het proces dat leidt naar financiële vrijheid in duidelijke stappen uitleggen zodat je ziet HOE je deze weg zelfstandig af kunt leggen en WAT je moet doen om jouw financiële situatie sterk te verbeteren.


Waar begin je jouw avontuur?

Begin met het lezen van de pagina over Financiële vrijheid. Op die pagina leer je wat we feitelijk onder financiële vrijheid verstaan en krijg je een idee wat je op deze website kunt verwachten.

Als je de webpagina over financiële vrijheid hebt gelezen en het begint bij je te kriebelen lees dan ook nog eens de pagina over Wat is geld? Deze pagina maakt duidelijk wat geld is en waarvoor het gebruikt wordt. Krijg je de smaak nu te pakken? Lees dan nog wat pagina’s en als je dan gegrepen wordt door dit bijzondere financiële onderwerp schrijf je dan GRATIS in (zonder verdere financiële verplichtingen) op het Openbare deel van deze website.

Om toegang tot het Openbare deel te krijgen schaf je het gratis Openbaar lidmaatschap aan. Na aanschaf van dit lidmaatschap zul je meer pagina’s kunnen zien op het Openbare gedeelte en kun je op het Openbare forum vragen stellen.


Ga er eens goed voor zitten …

Je gaat als het goed is langere tijd op deze website doorbrengen dus maak het je gemakkelijk. Ik raad je aan om een serie pagina’s van het Openbare deel te lezen. Begin bovenaan in het menu en volg de links die onderaan elke pagina staan. Pas als je overtuigd bent van de waarde van deze website voor jouw financiële situatie, kun je overwegen om een betaald lidmaatschap van Demeto aan te schaffen. Je krijgt dan toegang tot pagina’s met verdiepende kennis, toegang tot het Demeto forum en tot de cursussen (voor de cursussen hoef je NIET extra te betalen).

De cursussen zijn gericht op het aanleren van bepaalde vaardigheden of op het verklaren hoe bepaalde financiële processen in elkaar zitten. Je leert bij de cursussen in detail hoe het proces naar financiële vrijheid in elkaar zit.

Merk op dat er hier geen pop-ups zijn die je aanmoedigen om je in te schrijven voor een lidmaatschap. Ik weet dat je meer leden krijgt met pop-ups maar ik heb een gruwelijke hekel aan een overmaat aan pop-ups. Ik heb het vermoeden jij ook! Zorg ervoor dat je overtuigd bent dat de informatie op deze site je kan helpen voordat je lid wordt. In de “Winkel” vind je de mogelijkheid om een lidmaatschap aan te schaffen.