Openbare forum

Om aan het Openbare forum deel te kunnen nemen moet je het gratis Openbare lidmaatschap “kopen” via de winkel. Deze extra stap hebben we ingevoerd om te voorkomen dat we allerlei spamreacties van niet serieuze personen op het forum krijgen. De reacties op het Openbare forum zijn voor iedereen op het internet zichtbaar, dus plaats geen persoonlijke gegevens op dit forum.

Ook zul je met het Openbaar lidmaatschap nog wat extra pagina’s kunnen zien die alleen voor ingelogde gebruikers zichtbaar zijn.

Demeto lidmaatschap

Om de informatie in het ledendeel van deze website te kunnen lezen en om deel te kunnen nemen aan het Ledenforum moet je een Brons lidmaatschap aankopen via de winkel. In het Demeto ledendeel staat uitgebreide informatie die bedoeld is voor personen die serieus aan de gang willen gaan met hun financiën. De informatie op het Demeto ledendeel gaat vaak dieper in op bepaalde zaken en is vaak ook van meer wisselende aard (zoals een overzicht van de hoogste dividend rendementen). Het Demeto lidmaatschap kost je evenveel als 2-3 boeken, je krijgt echter informatie en kennis die uit véél meer boeken en bronnen komt dan jij even snel kunt verzamelen. Bovendien sluit je je aan bij een groep personen die hetzelfde nastreven als jezelf en dat werkt enorm stimulerend.
Op het ledenforum zal ik (Arator) persoonlijk zo goed mogelijk al je vragen beantwoorden en je vóóral stimuleren bij het bewandelen van je weg!